Sculpturile MetaCacti (sau cum s-ar împacheta un parfum în Avatar)

Spread the love

Am avut nevoie de o pauză foarte lungă, pentru a procesa imaginile cu sculpturile MetaCacti. Și mi-am spus, încă o dată, că talentul vine de la Dumnezeu și aceasta este explicația pentru momentele în care descoperim lucruri atât de minunate, nemaivăzute și nemaiîntâlnite, încât simțim că ni se oprește respirația. Ca atunci când te îndrăgostești.

08_Cactus_Trio_1_x1100

Ne-am îndrăgostit iremediabil de aceste sculpturi din papier mâché concepute de designerii Adam Frezza și Terri Chiao (Chiaozza, împreună), pentru Regime Des Fleurs, un magazin de parfumuri din Los Angeles.

Pentru campania de promovare a parfumului Cacti, Chiaozza, împreună cu designerul floral Brittany Asch de la BRRCH, au creat aceste … artefacte pământene ale mileniului al III-lea, pornite într-o călătorie spațială spre populația Na’vi a Pandorei (Avatar), în semn de bună coabitare în Univers. Ingredientele parfumului Cacti, uleiul esențial de bergamote, shiso, aloe vera, ceai negru, iasomie formează o notă vie și „crocantă”, așa cum aflăm din descrierea lui. Sculpturile camuflează vase de sticlă care asigură hidratarea florilor, exoticelor ferigi, orhidee, anthurium.

Fiecare sculptură în parte poartă un numeetichetă a tuturor creațiilor Chiaozza.

Twin Lump:

04_Twin_Lump_with_box_1440x

Squash Cactus:

05_Squash_Cactus_1440x

și Cactus Mound:

02_Cactus_Mound_with_box_1440x

Sperăm ca teleportarea să devină unul dintre atuu-rile zilelor noastre cât mai curând. Parfumurile împachetate în sculpturile psihedelice sunt disponibile în colecție limitată doar în Manhattan’s Lower East Side, SUA.

Gânduri bune,

Alice Blue.

Surse: The New York Times Style Magazine, Coming Soon New York.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>