Vera Wang + Ladurée = Love

Spread the love

– Ce se întâmplă când unul dintre cei mai renumiți designeri din lume (în special pentru rochiile de mireasă), Vera Wang , și unul dintre cele mai renumite branduri de cofetărie ( în special pentru celebrele macarons), Ladurée, își unesc forțele creative? 

– Colecția Vera Wang Pour Ladurée !

Mini-Cake-Vera-Wang

Dacă vă întrebați cam ce gust ar putea avea aceste deja celebre deserturi – colecția a fost lansată în ianuarie, anul acesta– imaginați-vă un parfum și un gust exotic ca notă distinctivă: cocosul.

Macarons cu cocos și crème chantilly:
vera-wang-macarons

Torturi și mini-torturi cu mango și cocos:

Mini-Cake-Vera-Wang

26066510_1893737950872827_6979725385357328384_n

Un tort special cu cocos și crème chantilly:

laduree-lead

Vera Wang ne descrie gustul deserturilor din colecție ca fiind „Heaven at first bite” și nu putem decât să o credem pe cuvânt! Însă cu greu ne imaginăm cum ar putea cineva să taie aceste deserturi fără o strângere de inimă. Torturile sunt o reprezentare fidelă a celor mai celebre modele de rochii de mireasă semnate Vera Wang, din designul cărora nu lipsesc fundele: albe, pentru miresele conservatoare și negre, pentru cele mai nonconformiste.

Cu siguranță, designerii cofetăriilor de lux de la noi ar răspunde afirmativ provocării de a crea un tort 1:1 cu rochia visurilor tale!  Dacă ești tentată, îți putem recomanda partenerii noștri de încredere, cei mai buni furnizori de visuri dulci :-)

Gânduri bune,

Alice Blue.

Surse: Vogue, Brit.co, FashionWeekDaily.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>