DIY: Ghivece Dinozaur!

Spread the love

Singuri sau cu copiii, atunci când aveți o oră disponibilă pentru un proiect creativ și amuzant, încercați Ghivecele Dinozaur! Pot fi o variantă foarte bună pentru reciclat jucăriile celui mic, dar și un motiv în plus pentru a mai cumpăra plante pentru oxigenarea casei! Haideți să vedeți ce ușor le-am făcut.

IMG_7748-001

 

IMG_7750

Veți avea nevoie de:

  • Dinozauri sau alte animale de plastic sau cauciuc. Noi i-am achiziționat de la Jumbo, cu câte 15 ron fiecare;
  • vopsea în două culori, a 2-a pentru detalii (noi am folosit gri și nuanța cupru);
  • 2 pensule, din care una subțire, pentru accentele cupru;
  • o forfecuță pentru a tăia cauciucul;
  • plante de mărime mică, la alegere. Noi am ales Hedera, Aloe Vera și Coffea (arborele de cafea).

După primul strat de vopsea, va fi necesar să se mai intervină pentru micile goluri de culoare, dar timpul de uscare este minim, dacă folosiți o vopsea destinată și plasticului/cauciucului. Așteptați uscarea totală. Apoi, cu pensula mai mică veți contura detaliile pe care le doriți ieșite în evidență. Așteptați să se usuce bine.

Acum e timpul să tăiați împrejurul spațiului unde veți introduce plantele, în circumferința ghiveciului în care au venit. Noi am ales să nu tăiem înainte și să nu vopsim și în interior pentru ca vopseaua să nu dăuneze plantelor. În funcție de tipul de jucărie ales, veți găsi (sau nu) ceva în interior. Noi am găsit un fel de câlți, o vată, pe care am scos-o foarte ușor. E timpul să introduceți plăntuțele!

IMG_7749

Vă puteți decora orice cameră, chiar și biroul! Sau poate doriți ca cel mic să le primească în camera lui și să profitați de această ocazie pentru a-l învăța cum să aibă grijă de plantele sale. Un pic de lumină în timpul zilei, un pic de apă atunci când simțiți pământul uscat, dragoste, bucurie în jur, cam atât le trebuie plantelor să crească frumos.

Sperăm că v-au plăcut dino-ghivecele noastre și le veți realiza și voi ! Sunt foarte trendy pe platforma Pinterest și ne bucurăm că ne-am încumetat să le realizăm, pentru că sunt atât de ușor de făcut!

Gânduri bune,

Alice Blue.

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>