Terarii Dulci by Ivenoven

Spread the love

Iven Kawi, fondatoarea brandului Ivenoven, ar trebui să ocupe un loc în categoria noastră de SuperDesignFloral, dacă ar lucra cu flori adevărate. A ales, în urmă cu 4 ani, să pornească într-o călătorie dulce, printre torturi și prăjituri, spre succesul de care se bucură azi, când este urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram și face cu greu față cererilor de torturi-terarii, cele mai cerute creații ale sale.

succulent-terrarium-cakes-cupcakes-ivenoven-2-58da6d4cb53f5__700

Plantele suculente au avut un mare succes în decorul evenimentelor din sezoanele precedente și estimăm că vor rămâne în trend cel puțin și în acest an. Au decorat torturi și buchete, au captat atenția în aranjamentele florale, ba chiar au fost luate acasă, ca mărturii de botez și nuntă.

succulent-terrarium-cakes-cupcakes-ivenoven-1-58da6d1b71c3b__700

Ideea de a oferi invitaților mărturii sub forma unor terarii-cupcakes este încântătoare. Cum, de altfel, ni se par și decorațiunile dulci, sub formă de suculente, care le-ar putea înlocui pe cele verzi.

succulent-terrarium-cakes-cupcakes-ivenoven-6-58da6f1658adb__700Și voi iubiți la fel de tare aceste plante? Sunt frumoase, vesele, rezistente și noi nu ne mai săturăm de ele. Cred că nici de suculentele dulci Ivenoven nu ne-am sătura așa repede, par foarte delicioase!

Gânduri bune,

Alice Blue.

Sursa: Food52.com

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>