Tutorial: Coroniță pentru Candelabru

Spread the love

Nu doar uneori, ci de cele mai multe ori, ideile simple sunt și cele mai bune foarte bune strălucite!

Coroniță pentru Candelabru Alice Blue

Dacă ai primit sau ai cumpărat o coroniță din brad, cu accesorii sau nu, din brad adevărat sau artificial (nu contează), e timpul să abordezi decorul casei un pic diferit! Da, recunoaștem, coronița este frumoasă, primitoare și tradițională așezată pe ușă sau pe masă, poate chiar pe un perete interior sau în dreptul unei oglinzi, pentru a-i dubla frumusețea. Însă noi îți propunem să țintești mai sus, mereu mai sus, atât de sus…cât e până la candelabru (sau lustră) – ne oprim aici doar pentru coroniță :-)

Suntem siguri că ai deja, până acum, o coroniță și o rolă de panglică. Va trebui prinsă în trei puncte (noduri), cărora le vei lăsa panglicile destul de lungi încât să devină trei funde, legate proporțional egal pe candelabru. De vrei să folosești și decorațiuni (noi am folosit încă trei fundițe și conuri cărora le-am făcut mici cârlige din sârmă florală), în cazul în care nu le are coronița, deja, îți recomandăm să atârni mai întâi coronița și să adaugi decorațiunile după aceea. Vei avea o viziune mai bună asupra lor de sus (unde vei ajunge promițându-ne că vei sta în siguranță pe o masă stabilă și rezistentă (!), mutată chiar sub candelabru/lustră, special până termini proiectul).

Poți să te lași inspirată de tema pe care ai ales-o pentru bradul tău de Crăciun și să decorezi cu aceleași elemente Coronița. În plus, asigură-te că nu este o coroniță foarte grea sau că nu o îngreunezi foarte tare cu decorațiunile.

Este un proiect simplu, dar cu un twist al modului de a-ți decora interiorul (sau biroul, de ce nu?) pe care ne-am gândit să ți-l împărtășim cu toată bucuria pentru Sărbătorile care se apropie!

Gânduri bune,

Alice Blue.

Photo: Alice Blue Flowers & More.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>