SuperDesignFloral: Lim Zhi Wei (Limzy)

Spread the love

SuperDesignFloral, în accepțiunea noastră, înseamnă și talentul/creativitatea/maniera în care poți lucra cu florile la scară mult mai mică decât în saloanele imense ale vreunui castel, hotel sau ale unei reședințe private, cu același ecou de surprindere și emoție din partea publicului. Vă prezentăm o artistă de origine malaeziană, Lim Zhi Wei, stabilită în Singapore, care se semnează simplu, „Love, Limzy” pe Instagram și este doar „Limzy” pe pagina personală (de unde am și aflat că Limzy este numele cu care a crescut de mică).

Talentul ei de a îmbina tehnicile watercolor cu florile naturale, pentru a compune adevărate poezii – într-o – imagine, au făcut-o cunoscută lumii întregi și sunt puține șanse să nu-i fi văzut măcar o dată, pe Facebook, o compoziție viralizată în mii de like-uri. A absolvit Academia de Artă Nanyang din Singapore și și-a descoperit acest talent pe când preda copiilor Arte vizuale. Tot ei au învățat-o să privească mediul înconjurător cu alți ochi, reușind astfel să-și formeze un stil personal reconoscibil, de neimitat.

23594516_311417252671707_2827043625660055552_n

Sufletul de copil-artist o ajută să compună povești cu flori și acuarele, petale și creioane colorate, despre anotimpuri, povești cu flamingo (despre care credea, când era micuță, că sunt asemenea unicornilor, imaginari) și să transmită bucuria ineditului din compozițiile sale.

ladybird_made_from_a_rose_by_limzy

53FB323B-E9B5-4839-82AA-18742ACC5DC6

tumblr_nzx39mPHPu1rlhpiuo1_1280

Noi credem că Limzy compune, de fapt, cele mai frumoase cadouri, căci asemenea stări de profundă admirație, surprindere, veselie, nostalgie, luate laolată, în arta ei, sunt adevărate daruri pentru orice om însetat de frumos.

Gânduri bune,

Alice Blue.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>