Decor sau Scenografie?

Spread the love

Răspunsul la întrebarea din titlu vine firesc, la fel cum ai răspuns, pe loc, DA, atunci când te-a cerut de soție. Scenografia nunții voastre înseamnă toate elementele de Decor, personalizate în așa manieră încât să compună o poveste, să fie parte din scenariul evenimentului vostru. Cum să reușești acest lucru nu ar trebui să fie o provocare atât de mare sau de costisitoare încât să renunți la ele, concentrându-te pe restul detaliilor pe care le crezi mai importante.584386df497098aeb9e0d325c2d45571 Iată și de ce. Pentru că toate sfeșnicele vintage, oglinzile și ramele shabby-chic, nu vor crea, singure, doar apărând la nunta voastră, atmosfera de film de dragoste cu happy-end. Dar, odată aleasă tema evenimentului, aceleași elemente de decor pot fi personalizate mereu altfel, pentru fiecare eveniment în parte. Aceeași oglindă poate deveni un plan al așezării invitaților la mese, printr-o caligrafie aplicată, sau o pagină din Albă ca Zăpada, aleasă ca temă a nunții tale, din care invitații citesc (și aprobă) că tu ești, în acea zi, Cea mai Frumoasă din țară.

Aceleași rame vintage sau shabby-chic pot încadra numerele de masă, dar și fotografiile voastre, din capitolele fericite pe care le-ați parcurs până atunci. Sfeșnicele pot fi mici podiumuri pe care defilează, luminate, promisiunile voastre de viitor sau mesajele pline de căldură, către invitați, citite de pe lumânările personalizate. Suporturile etajate adună, în timp, rețete franțuzești de macarons, marțipan pastel de cupcakes și, mai nou, sunt parte a scenografiei unor inedite invitații la Pie Bar, prin plăcintele cu fructe aburinde sub coaja delicioasă de aluat crocant. Bar a devenit locul spre care invitații sunt atrași deopotrivă de prenumele Candy, Lemon, Pie sau Popcorn.

Dispenserele pentru băuturi îi vor surprinde pe invitați și vara, cu ceaiuri reci, aromate, topind încet cuburile de gheață cu mentă, dar și primăverile și toamnele târzii, cu ciocolată caldă sau vin fiert cu anason și cuișoare. Platourile și fructierele și-au reluat, cuminți, locurile în bufete, pentru ca dolinele și ceainicele să-și asume rolurile principale în filmul cu deserturi: partea dulce a nunții.

O atenție deosebită vei vrea să acorzi și modului în care invitații sunt conduși la masă. Dacă locul de desfășurare a evenimentului nu îți pune la dispoziție o echipă însărcinată cu acest lucru, noi îți propunem, pentru a evita micile aglomerații de la intrare, un loc unde invitații să-și regăsească numele și numărul mesei la care se vor așeza. Începe direct cu o surpriză: mărturiile nu trebuie neapărat să-i aștepte pe mese. Așază-le chiar la intrare, fiecare dintre ele purtând numele invitaților și numărul mesei. Este un gest frumos prin care le vei dovedi implicarea ta în organizarea evenimentului, că te-ai gândit la ei și ai fost atentă la cele mai mici detalii. O mică plantă suculentă, o cheie vintage sau un pahar de șampanie cu o frumoasă etichetă metalică, personalizate, vor fi însoțitorii de zbor spre evenimentul perfect organizat ce-i așteaptă să decoleze.
În ziua mult visată, vei primi recompense înzecite dacă vei alege ca tu să scrii scenariul evenimentului și organizatorii de evenimente să fie regizorii nunții tale.

Detaliile chiar fac diferența. Meriți mai mult decât un decor.

Gânduri bune. Alice Blue

Credit photo : Pinterest Alice Blue

Accesorii și Design de Eveniment: Alice Blue Flowers & More

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>