p e r s o n a l i z a t

Spread the love

Tu ești unică. Voi doi sunteți unici. De ce nu ar fi și nunta voastră unică?

Personalizarea unui eveniment este, de cele mai multe ori, cheia către visul tău, o nuntă perfectă. Rochia, florile, buchetul, muzica și meniul, dacă ți-au împlinit așteptările, vor rămâne, din păcate, mai puțin timp în memoria invitaților tăi, lăsând un loc important mărturiilor și invitațiilor de nuntă. Pentru că acestea rămân la ei, amintindu-le de voi. Din cele 4 milioane și 395 de mii de variante pe care ți le oferă internetul (doar), la care adaugi târgurile de nunți și magazinele dedicate, cu siguranță nu îți este ușor să alegi mărturiile și invitațiile potrivite.

Ce faci în această situație? Sfatul nostru: p e r s o n a l i z e a z ă !

photo-67

Dintre toate invitațiile pe care le-ai primit și dintre toate mărturiile cărora le-ai găsit un loc în casa ta, vei vrea ca ale tale să fie cele mai speciale. Nu, nu trebuie să însemne că vor fi cele mai scumpe sau cel mai greu de procurat, nu trebuie să însemne că le vei comanda din America. Trebuie doar să le visezi, să le imaginezi. Iar apoi, să le oferi.

thumb_IMG_7619_1024

Formă, culoare, aromă, textură sau font nu sunt doar cuvinte. Sunt elementele ce compun invitațiile sau mărturiile care așteaptă să fie personalizate, să prindă viață, să se transforme în realitate. Dintre proiectele pentru nunțile din acest an, lumânările, condimentele, ceaiurile și alte produse bio-eco-friendly sunt doar câteva dintre exemplele pe care miresele noastre le vor ca mărturii de nuntă. Iar pentru invitațiile de nuntă, surpriza este că hârtia sau cartonul se regăsesc mai rar drept suport al textului. Pornind de la o idee, o dorință, întocmai ca un diamant neșlefuit, miresele noastre le pregătesc invitaților idei strălucite, nu străluciri efemere.

Trăim, cu emoție, timpurile în care orice este posibil. Timpurile în care mirii aleg drept cavaleri de onoare soldați Stormtroopers Star Wars și miresele devin, la propriu, prințese pentru o zi, pentru că apar pe un cal alb, fermecat, minunat, închiriat. Să ne mai mire locațiile alese pentru petrecere, dacă vorbim de o pădure cu o căsuță în copac sau o lizieră de lângă un lan de grâu cu maci înfloriți? Nu, nu ne mai miră. Ne bucură și ne umple sufletul de emoție să vedem că se dă frâu liber imaginației, că visele se transpun încet, cu răbdare, ca de pe un film vechi pe hârtia fotografică: amintirile nunții voastre perfecte.

10363777_353126218218851_5311686003195062980_n

Să visezi, nu are preț. Dar să-ți transpui visele în realitate, are valoare.

Gânduri bune. Alice Blue

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>