Bijuterii Top Secret

Spread the love

 

 

 

 

 

Cu timpul, înveți să sortezi lucruri. În sentimente, în carieră, prin make-up sau dressing. Dacă la 20 de ani prietenii, hainele și fardurile nu ar fi încăput, în același timp, într-un apartament, spre 30 constați că mare parte din ele au fost înlocuite de cărți, experiență și poate doi labradori. După 30, prietenii încap, toți, într-o bucătărie, make-up-ul într-un singur portfard iar hainele, mereu altele, pe aceleași umerașe. Pentru că nu le mai păstrezi. În schimb, înveți cum se păstrează un copil sănătos, o floare vie, armonia și zen-ul în familie.

Pentru câteva lucruri, însă, ar trebui o cutie specială de bijuterii. Într-un loc secret, numai-de-tine-știut. Shhh, sunt bijuteriile tale colorate, adrenalina în cutiuțe delicate și suave, senzuale deopotrivă, pe care vrei să le păstrezi pentru tine, să nu le mai știe nimeni:

Rujurile Jill Stuart:

bijuterii-make-up-alice-blue1

Laduree, Les Merveilleuses:

bijuterii-make-up-alice-blue3

Oja și rujul Christian Louboutin:

bijuterii-make-up-alice-blue2

Perlele-meteoriți și pudra Guerlain:

bijuterii-make-up-alice-blue

Și te întorci, din când în când, la cutia cu ambrozie. Micile tale plăceri vinovate nu au calorii sau contraindicații!

Gânduri bune,

Alice Blue

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>