Sigiliul, personalizarea retro-shabby-vintage-cool

Spread the love

De la sigiliile cu smoală pe care le foloseau romanii, la cele din ceară de albine, colorată cu faimosul roșu vermillion, în Evul Mediu, în toate timpurile trecute, viitoare și (mai ales) prezente, sigiliile își păstrează farmecul și distincția.

IMG_7717

 

Odată cu trecerea spre o nouă identitate vizuală, în procesul de rebranding Alice Blue, am îmbrățișat această tehnică de personalizare: sigiliul.

Este un trend foarte apreciat peste tot în lume, asupra căruia elitele designului de eveniment s-au concentrat cu o mai mare atenție abia în ultimii ani. Invitațiile de Nuntă, PR-ul de evenimente și produse corporate poartă acum o pecete de distincție atemporală.

Modul în care suntem și dorim să-l transmitem, drept retro-shabby-vintage-cool, se află în comuniune perfectă cu această atemporalitate a sigiliului.

După o călătorie de sute de ani, Sigiliul s-a oprit și în Atelierul nostru, unde va îmbrăca în ceara parfumată, de culoarea cuprului, panglici de mătase, petale de flori și două inițiale retro-shabby-vintage-cool.

Pregătim o ofertă extinsă de personalizare a sigiliilor pentru Invitații de Nuntă, disponibilă în curând, pe site-ul nostru.

28795918_795580170640118_3761647129052443448_n

Gânduri bune,

Alice Blue

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>