Răsfățul Suprem: Cada cu flori, fructe și lumânări plutitoare.

Spread the love

Pentru că meriți să te răsfeți, măcar din când în când, azi vrem să-ți propunem un mod chic și revigorant de…surprinzător :-) de a pregăti cada pentru baie!

Cadă cu flori și lumânări plutitoare

Dacă parfumul de portocală, mandarine, lămâie, trandafiri, frunzele de iederă și lumânările îți sună îmbietor, atunci te invităm să citești mai departe cum să le pregătești pentru Răsfățul Suprem!

image1Am ales să folosim și lumânările pentru ședința foto a Răsfățului, pentru a-ți mai arăta un secret: chiar dacă nu ai nevoie neapărat de lumânări plutitoare (evident, sunt doar pentru atmosferă), vrem să-ți spunem că cele pastilă sunt foarte bune pentru orice ai avea în proiect. Poate vei vrea să decorezi un vas cu merișoare și brad pentru Crăciun și cu o lumânare plutitoare vei spori parfumul lor. Pur și simplu, le scoți din suportul lor și sunt gata de folosit plutit!

Un alt secret este al Florilor Plutitoare: decupezi un pătrățel dintr-o folie cu bule de aer și, printr-o mică tăietură în pătratul de folie, introduci tija florii (tăiată la un cm); apoi decupezi, de jur împrejurul florii, folia în exces.

Folie cu bule pentru flori Alice Blue

Știm că te-am impulsionat să-ți creezi chiar acum micul tău paradis aromat, așadar, Relaxare plăcută!

Gânduri bune,

Alice Blue.

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>