Pl@ntNet, detectivul plantelor

Spread the love

unnamed

Astăzi vă prezentăm aplicația Pl@ntNet, cu ajutorul căreia veți putea identifica orice floare sau plantă (mai puțin cele ornamentale*)! Software-ul pe care se bazează este capabil să identifice orice floare al cărei nume îl căutați, într-un mod foarte simplu și, mai ales, :-) gratis: introduceți fotografia și baza de date vă returnează automat „datele de identificare”.

Disponibilă și pentru android, și pentru IPhone, aplicația Pl@ntnet dispune de o bază de date de mii de plante identificabile și ne oferă oportunitatea de a putea adăuga noi specii de plante și flori. Contribuția noastră poate deveni chiar mai valoroasă dacă ajutăm la identificarea plantelor medicinale, folosite în gastronomie sau a celor periculoase, otrăvitoare.

Nu doar că te putem ajuta să identifici plantele ornamentale, ci mai mult, poți beneficia de serviciul de livrări gratuite în București și împrejurimi!

Gânduri bune,

Alice Blue.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>