Pentru el: Cum să întorci Valentine’s Day în favoarea ta

Spread the love

12717455_454170171447788_3045886497965765629_nIdeea pe care am avut-o, acum doi ani, de a îmbrăca buchetele în dantelă neagră, pentru Sf. Valentin, a avut un mare succes. Nu toate buchetele au fost cu trandafiri roșii sau alte flori scumpe. E adevărat, lalelele și freziile parfumate au fost cele mai „curtate”. Și ne-am dat seama, încă o dată, de importanța modului de a transmite un mesaj, poate la fel de important ca mesajul în sine.

Într-unul din cele mai populare articole ale noastre, Jos Cupidon, pledam pentru șansa pe care ziua de 14 Februarie o oferă celor care doresc să le reamintească iubitelor și soțiilor ce mult înseamnă ele în viața lor.

Nu trebuie să cumperi buchete în dantelă (dar rămâne, totuși, o idee bună :-) ), poți cumpăra o frezie și să-i legi o fundiță cu 2 bilete la film.

Nu trebuie neapărat să investești într-un coș enorm de trandafiri roșii, pe care să-l trimiți la birou, dar poți lua doar unul, pe care să-l duci tu la biroul ei.

O cutie din cea mai fină ciocolată rămâne o idee de podium, dar un borcan de nutella și o rețetă simplă de clătite (mai ales dacă nu ai încercat-o până acum), te propulsează direct pe locul întâi, pentru ea.

Noi te așteptăm cu flori și idei inedite și anul acesta. De Valentine’s Day toate femeile merită să se simtă speciale. Și când se simt așa, sunt și mai frumoase, și mai bune, și mai atrăgătoare!

It’s a win-win situation!

Gânduri bune,

Alice Blue.

Photo: Alice Blue Flowers & More

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>