Nunta de an cu an

Spread the love

43c55a80bfe91bdfd02ee03237cfea3e

Poate știai, deja, că în fiecare an ce se mai împlinește de la data căsătoriei voastre, se sărbătorește o anume Nuntă: de Hârtie, de Lemn, de Mătase, etc. Nouă ni se pare și amuzant, și serios. Un motiv în plus să facem un cadou simbolic soțului/soției? De ce nu? De aceea, ne-am gândit să îți propunem variante originale pentru alegerea cadourilor simbolice, din primii 10 ani:

1 an, Nunta de Hârtie. În orice librărie vei găsi seturi colorate de hârtie glasată. Tot ce mai trebuie să faci, în ziua aniversării Nunții de Hârtie, este să decupezi inimioare colorate și să le „ascunzi”, strategic, cam peste tot: în buzunarele lui/ei, în sertare, în geantă, în trusa de farduri, în agendă, în frigider sau în cutia de margarină. Fă în așa fel să „acoperi” cam toată aria de desfășurare a unei zile obișnuite, cu aceste mesaje…neobișnuite!

2 ani, Nunta de Bumbac. Te invităm tot la librărie dacă vrei să găsești un mod haios de a serba Nunta voastră de Bumbac. Alege una sau mai multe carioci Sharpie (sau altă marcă), ce pot desena pe tricouri. Alege din tricourile ei/lui albe sau cumpără unul nou, pe care să desenezi, scrii, mâzgălești, ce vrei tu! Când opera ta este gata, tot ce mai trebuie să faci este să calci tricoul cu fierul de calcat pentru a se fixa bine culoarea. Ta-daam: Tricoul de bumbac personalizat cu toată dragostea ta!

3 ani, Nunta de Piele. Aici cred că vom fi în deplin acord: nu ai cum să dai greș cu un set de loțiuni și creme pentru masaj. Nu uita, totuși, să le și folosești exact în acea zi!

4 ani, Nunta de Fructe sau de Flori. Fructe sau flori? Flori sau fructe? Amândouă! Un coș de mere roșii, dulci și zemoase, cu un bilet „Dragoste la 360 de grade” îi va arăta că îl iubești la fel de mult ca în prima zi. Noi îți recomandăm, totuși, 160 de grade plus făină, unt, ouă, zahăr și scorțișoară pentru cea mai bună plăcintă, așa cum îi place lui cel mai mult. Flori, flori și iar flori, pentru Ea.

5 ani, Nunta de Lemn. O ramă foto, de lemn, poate părea lipsită de originalitate, însă ce pui înăuntrul ei, te va salva. Toți avem în telefon sau uitate în dslr niște amintiri haioase. Umorul e de neprețuit: caută acel moment, cu voi cu gurile până la urechi: printează-l, expune, serbează!

6 ani, Nunta de Zahăr. Pentru că de cele mai multe ori Less is more, recomandarea este simplă și la obiect: Comandă un tort bun cu mesajul „Aniversarea a 6 ani de Căsătorie”.

7 ani, Nunta de Lână. Hmmm, ce faci dacă e vară? Ce poți face vara cu un ghem de lână? Poți desprinde ușor capătul unui ghem frumos și colorat și îi poți prinde o etichetă cu data nunții tale și mesajul „100% made with love.” Merge și iarna, dacă nu rămâi la ideea unei jachete călduroase ca o îmbrățișare.

8 ani, Nunta de Lut. Toți am văzut Ghost, cu Demi Moore. Din fericire, povestea voastră nu e tristă, vă iubiți și sunteți împreună. Dar câți dintre noi nu am visat să știm să lucrăm cu lutul și din mâinile noastre să iasă ceva frumos, de prețuit apoi, în timp? Sunt ateliere unde puteți învăța din tainele acestui meșteșug. Înscrieți-vă, bucurați-vă, sărbătoriți 8 ani frumoși și beți un vin bun din chiar potirul de lut pe care îl veți modela împreună.

9 ani, Nunta de Răchită. Dacă pentru Ea ai putea să alegi să comanzi o coroniță de răchită decorată cu florile ei preferate, pentru El, aceeași coroniță poate deveni, extrem de simplu, o oglindă. Găsești în orice magazin cu decorațiuni interioare, chiar și online, coronițe de răchită de toate mărimile. Alege-o pe cea potrivită și, cu un strop de îndemânare și un lipici bun, atașează o oglindă în spatele ei. Centre cu geamuri și oglinzi sunt cam peste tot și, crede-ne, nu costă așa mult să o comanzi. Nu uita dedicația specială de pe spate, în care îi descrii cum toate visele tale de prințesă, de când erai mică, se oglindesc în viața voastră de poveste, împreună!

10 ani, Nunta de Aluminiu. Nu este un metal prețios, dar este indispensabil. Cel puțin în bucătărie. Și în sălile de operație. Rezistă în timp și nu se oxidează. Nimic poetic până acum. Dar de vei căuta obiecte simbolice din aluminiu, vei avea surpriza să găsești lingurițe-inimioare, seturi tete-a-tete pentru ceai sau cafea, amulete și câte și mai câte. Poți întregi o colecție a lui/a ei, deja existentă, sau poate deveni un lucru indispensabil pentru bucătărie. Și, după cum știm cu toții, bucătăria rămâne sufletul casei. Bucătăria voastră, de 10 ani.

Vă dorim, din tot sufletul, și următoarele aniversări:

11 ani, Nunta de Oțel
12 ani, Nunta de Mătase
13 ani, Nunta de Dantelă
14 ani, Nunta de Fildeș
15 ani, Nunta de Cristal
20 ani, Nunta de Porțelan
25 ani, Nunta de Argint
30 ani, Nunta de Perlă
35 ani, Nunta de Coral
40 ani, Nunta de Rubin
45 ani, Nunta de Safir
50 ani, Nunta de Aur
55 ani, Nunta de Smarald
60 ani, Nunta de Diamant
65 ani, Nunta de Alabastru
70 ani, Nunta de Platină
75 ani, Nunta de Diamant

Gânduri bune. Alice Blue.

Photo credit: Etsy.com, WyaleDesigns.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>