DIY: Lumânări Pastilă Personalizate cu Mesaje Secrete!

Spread the love

Faptul că originea expresiei O fotografie face cât o mie de cuvinte este intens disputată în articolul dedicat pe Wikipedia, ne întărește convingerea că este una dintre cele mai puternice și mai raționale expresii inventate vreodată.

Un tutorial retro-shabby-vintage-cool despre Lumânări cu Mesaje Secrete, lesne de deslușit, datorită fotografiilor, surprins cu mare bucurie, pe un blog în limba germană!

IMG_1612Sursa foto: DIY Carinchen

Carina, autoarea acestui tutorial prezentat pe blogul german DIY Carinchen , ne arată cum poți pune un pic de magie în lumânările pastilă obișnuite:

Ai nevoie de hârtia printată cu modelele pentru lumânare, o foarfecă pentru a le decupa, un perforator pentru orificiile pe unde va intra fitilul, …

IMG_1130Sursa foto: DIY Carinchen

… de un pic de îndemânare pentru a scoate, cu grijă, pastilele de ceară din lăcașul lor metalic și de multă atenție pentru a trage fitilul, ușor, prin hârtii, și din nou, prin ceara care va sta deasupra hârtiilor.

IMG_1162Sursa foto: DIY Carinchen

Și, ca prin magie, când ceara se va topi, va apărea Mesajul Secret!

IMG_1647Sursa foto: DIY Carinchen

Designul etichetelor vă este oferit pe blogul DIY Carinchen, dar rămâne la latitudinea voastră ce mesaje veți printa pentru acest proiect și, mai ales, pe cine veți alege să surprindeți cu ele! Sfatul nostru este să folosiți un printer Laser, căci unul Ink-jet s-ar putea face vinovat de topirea cernelii în ceara fierbinte.

Dați-ne de veste despre cum v-au ieșit lumânărelele! Ne-am promis și noi prima oră liberă dedicată acestui proiect magic și minunat!

Gânduri bune,

Alice Blue

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>