Amprente în suflet

Spread the love

Citeam, de curând, sfaturi pe care câteva mirese i le ofereau unei „viitoare”. Unul mi-a rămas în gând.

„Nu uita să te oprești, la un moment dat, să încerci să te desprinzi un pic de ceea ce se întâmplă, să-ți iei soțul deoparte și să te bucuri, cu sufletul, cu ochii, mână în mână, de ceea ce vezi. Toate pregătirile, stresul lor, acum au dispărut și au rămas împlinirile nunții tale perfecte. Ține minte să aprindeți o lumânare parfumată pentru ca veșnic după aceea, momentul bucuriei, împlinirii, să aibă și o amprentă, o aromă unică. Acel moment nu o să-l uitați niciodată!”

N-aș fi putut găsi o reprezentare vizuală mai potrivită decât caleidoscopul de momente unice, pline de tandrețe, extrem de emoționante, oferite de Bored Panda.

animals-smelling-flowers-33__880

animals-smelling-flowers-42__880

animals-smelling-flowers-27__880

animals-smelling-flowers-28__880

animals-smelling-flowers-110

Oprește-te, chiar dacă timpul nu stă în loc. Îmbrățișează cu sufletul și cu ochii tot ce ai mai de preț. E unul din momentele care vor exista pe harta adn-ului tău pentru totdeauna.

Gânduri bune,

Alice Blue.

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>