50 de Imagini Vintage cu Flori, pentru Proiecte DIY

Spread the love

Dacă ți-ai propus să-ți redecorezi interiorul în primăvara aceasta, nu mai sta pe gânduri: avem 50 de propuneri și un infinit de posibilități!

50-free-flower-images-graph-2

Când spui The Graphics Fairy, este ca și cum rostești Sesam, deschide-te! Această Mecca a imaginilor vintage ți se deschide sub forma unei librării virtuale în care s-au adunat zeci, sute de ani de imagini de poveste adevărată. Etichete, fotografii, desene, adunate din toată lumea, poartă farmecul trecerii timpului și-ți oferă vize virtuale să colinzi, ca într-o mașină a timpului, prin toată biblioteca de imagini pe care Karen, curatoarea lor, le găsește și ni le face cadou. Da, ai înțeles bine, toate imaginile prezente pe blog au descărcare gratuită!

Dintre toate imaginile cu flori, Karen a ales 50 pe care să le poți descărca și să le folosești pentru proiectele tale. Pentru a-ți „parfuma” pereții, sub formă de tablouri sau pentru câteva perne imprimate, aruncate ordonat-dezordonat pe canapea, posibilitățile sunt nelimitate.

Vintage-Printable-Botanical-Rose-GraphicsFairy-sm-664x1024

 

50 Favorite Free Vintage Flower Images este pașaportul tău către redecorarea perfectă!

Gânduri bune,

Alice Blue

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>