2018: Revoluție, nu Rezoluție!

Spread the love

DSC_0070

Cu siguranță, în ultima zi a anului, internetul abundă în articole cu și despre rezoluții. Cum să-ți schimbi / (re)inventezi obiceiuri, ca și cum Noul An este o filă albă unde ai loc să-ți desenezi un viitor mai bun.

Dar acea filă albă întotdeauna vine deasupra celor desenate. La început de an, nu primim un jurnal nou, ci doar avem voie să întoarcem din paginile deja desenate. Rezoluțiile vin cu bagajul succeselor sau capitulărilor anterioare și dacă vei crede că doar noul an te va ajuta să reușești să schimbi anumite lucruri în viața ta, curând se va face primăvară!

Dieta, obiceiurile nesănătoase, relațiile sunt în vizorul unui lunetist neiertător la fiecare final de Decembrie. Adevărul e că simțim cu toții aceste impulsuri de ajustare a lor. Dar jurnalul și creionul pe care le avem deja capătă în acest moment cele mai puține credite.

Ce avem deja, ce am învățat până acum, ce putem face să păstrăm toate lucrurile frumoase din viața noastră, înseamnă revoluția contra rezoluției!

DSC_0067

Să încerci să-ți păstrezi măcar nivelul sănătății actuale, nefăcându-ți mai mult rău, e tot o revoluție.

Să te iubești mai mult și să-ți îmbrățișezi defectele, chiar și kilogramele în plus (poate doar de tine știute) e tot o revoluție!

Să fii conștient că întotdeauna există o cale de a ieși din impas (uită-te în trecut, știi că am dreptate) e tot o revoluție!

Scriam în articolul despre Wabi Sabi cum doar urmându-ți sentimentele, luând cu ușurință lucrurile, așa cum vin, cu umor și fără dramă, putem găsi frumusețea chiar și în imperfecțiuni.

Frumusețea este și va rămâne în ochii privitorului. De aceea, îți dorim pentru noul an să te regăsești în ochii celor care te apreciază nemăsurat, care te admiră cu adevărat și care te iubesc necondiționat.

Fii și tu unul dintre ei…

La Mulți Ani și multe gânduri bune!

Alice Blue.

Fotografii: Revoluția Trandafirilor și Cameliilor în grădina Alice Blue, azi, 31 Decembrie 2017 :-)

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>