1 Martie cu Bulgări-Inimi de Zăpadă

Spread the love

Când Primăvara îți dă viscol, temperaturi cu multe grade sub minus și gheață ca la Polul Nord, îți pregătești echipamentul, florile, modelul și realizezi o ședință foto de poveste: „Spirited Away(2010), Kirstie Mitchell Photography. Sau faci un bulgăre de zăpadă în formă de inimă.

28661246_1577365008978052_822732981647954023_n

Dacă, pe bună dreptate, alegem să ne mâhnim din cauza vremii imposibile de afară, atât de nepotrivită cu așteptările noastre pentru prima zi de Primăvară, iată că sufletul unui artist poate schimba valențele acestei situații. Fotografa Kirsty Mitchell, autoarea minunatei „The Wonderland Book”(neapărat click pe link, îți promitem cele mai frumoase vise în noaptea asta), omagiată în Vogue, Harper’s Bazaar și decorată în cadrul International Photography Awards din 2016, ne aduce aminte că noi avem liberul arbitru, noi decidem cum reacționăm și ce alegeri facem.

Poate nu vom avea un rezultat atât de poetic, ca al gheișei cu umbrela din flori, dar cu siguranță îi putem da o formă de inimă acelui bulgăre pe care-l aruncăm, plini de reproș, vremii de afară.

Și vă promitem, așa cum soarele e mereu deasupra norilor, așa și ghioceii sunt mereu sub stratul gros de zăpadă. Chiar dacă nu-i vedem, nu înseamnă că nu sunt acolo!

1 Martie Fericit,

Gânduri bune,

Alice Blue

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>