SuperDesignFloral: Azuma Makoto

Spread the love

Deschid această nouă Categorie, a Superdesignerilor Florali, cu Azuma Makoto, din Japonia. Lumea este un loc mai frumos și mai interesant și datorită lui.

– Prin proiectul Exobiotanica a trimis un bonsai japonez de 50 de ani și un buchet de 30 de varietăți de flori, originare de pe toate continentele, în…stratosferă!

Creators Azuma Makoto

– La Paris, pentru Colecția Vară 2017 a designerului Dries Van Noten, a adus pe podium faimoasele sale blocuri de gheață cu …flori.

azuma-makoto-iced-flowers-designboom02

– A realizat un design compus din 10000(zece mii!) de borcane cu petale de flori, sub forma unui cub, pentru magazinul Colette din Paris:

petal-box-colette-paris-azuma-makoto-designboom-011Despre sculpturile-hibrid pe care Azuma Makoto le-a donat către Gardens by the Bay (un loc mirific despre care am scris în Planeta Singapore) sau magia clipului său, The Story of Flowers, vă las să citiți, să vă delectați și să vă minunați.

Gânduri bune,

Alice Blue.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>