SuperDesignFloral: Raku Inoue

Spread the love

Azi avem o descoperire de basm pentru categoria SuperDesignFloral: artistul canadian Raku Inoue. Prin seriile de lucrări Natura Insects și Natura Insects Series 2: Butterflies, el deschide un portal spre lumea magică a antenuțelor din muguri, a carapacelor din petale și a aripioarelor din frunze.

raku-inoue-insect-art-floral-arrangements-1Cărăbuș, Raku Inoue

Catalogate drept „Opere de Artă Eterice” de către My Modern Met, sculpturile florale ale artistului Raku Inoue reprezintă o alternativă gingașă, parfumată și sensibilă, la modul în care suntem obișnuiți să percepem lumea insectelor. „Văduva Neagră” nu mai pare atât de înfricoșătoare cu tentaculele din frunze și corpul de ciulin și, subtil, ne determină să-i păstrăm varianta inofensivă în memorie.

raku-inoue-insect-art-floral-arrangements-10„Văduva Neagră”, Raku Inoue

Licurici, Gărgărițe, Libelule, sculptate în boboci și petale, devin adevărate personaje de poveste, într-un Insectar-Ierbar vesel și colorat, care ne surprinde prin sensibilitate.

raku-inoue-insect-art-floral-arrangements-6Libelulă, Raku Inoue

Seria originală Natura Insects a continuat cu Fluturii. Aflăm din Colossal că Raku Inoue folosește în proiectele sale doar materiale (petale, ramuri, frunze) pe care le găsește pe pământ, îndeosebi după furtuni, pentru că formarea lui de bază este de artist Ikebana și respectă principiul de a folosi, din natură, doar ce este de prisos, fără a deconecta plantele și florile de la copaci și rădăcini.

0be0a6e1002b35222ec9ee272cd9ca9c

Noi vă recomandăm să vă deconectați oricând de la rutina zilnică, cu sculpturile florale Raku Inoue.

 

Gânduri bune,

Alice Blue

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>