Sfaturi utile: Crinul

Spread the love

 

 

 

white-lily-and-buds-james-forteTocmai ai terminat de aranjat masa. Albul imaculat al feței de masă strălucește ca un halou. Aprinzi lumânările din sfeșnice și zâmbești. Cadoul pe care l-ai primit de la el, la logodnă, îți citește viitorul: And they lived happily ever after.

El și părinții lui trebuie să ajungă. Te asiguri, pentru a 2583-a oară, că este totul în regulă.

Soneria. Pe vizor observi un buchet de crini albi și auzi chicoteli după ușă. Iubitul tău intră primul, îți dăruiește florile și vă îmbrățișați. Părinții lui te felicită pentru modul cum ai decorat masa și îi inviți să se așeze. „Mă scuzați, o secundă”, spui și fugi să iei din trusa ta Fixativul. Pregătești apă proaspătă, desfaci florile din buchet, le tai codițele și îi aranjezi, cu drag, în vază. Iei un șervet de hârtie din rolă, îl întorci sub formă de con pe lângă pistilurile cu polen ale crinilor și fixezi cu una sau două apăsări de spray polenul, acolo unde îi e locul: pe pistil! În doar câteva minute, te întorci cu florile la masă și îi așezi cu toată încrederea pe albul imaculat al feței de masă care strălucește ca un halou.

Totul strălucește, de fapt, în jur. Iar tu, tu ești cea mai strălucitoare. Vezi asta în ochii lui.

Gânduri bune,

Alice Blue.

Photo: Fine Art America

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>