Pentru mâinile tale

Spread the love

Pentru că la noi în atelier este păstrată mereu o temperatură cât mai scăzută, ideală florilor tăiate, avem nevoie de mănuși fără degete, să ne încălzească și să ne permită să și lucrăm cu mâinile. Chiar dacă tu nu ai neapărat nevoie de ele în interior, noi ne-am gândit să-ți împărtășim și ție noua noastră descoperire de pe Etsy, Magazinul nbGlovesAndMittens, din Lithuania !

il_570xN.1201200412_1j4xAm ales doar câteva modele să-ți arătăm, dar, garantat, îți va fi foarte greu să te hotărăști când le vei vizita magazinul, la fel ca și nouă. Fie îți alegi mai multe perechi, fie vei comanda și pentru prietene.il_570xN.979550740_6foeE adevărat, prețul lor nu este unul modest, costă în jur de 60 de euro (plus transportul către România, de 8 euro), dar îți rămân la suflet și sigur le vei purta măcar câteva ierni de aici înainte.

il_570xN.1220605804_dvjvCu 60% lână în compoziție și peste 300 de reviews de 5 stele, mănușile nbGlovesandMittens sunt o alegere foarte inspirată pentru un cadou chic!

Gânduri bune,

Alice Blue.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>