Magie în cană: Smoothie cu flori

Spread the love

Pentru că viața e trecătoare și ar trebui să-i savurăm fiecare moment„, a răspuns Hazel Zakariya în Vogue , când a fost întrebată cum se simte când depune atât efort în creațiile ei, doar pentru a fi distruse (mâncate), la scurt timp.

Hazel Zakariya

Poate nu v-ați dat seama din fotografie, dar vă asigur că această operă de artă în cană nu doar că este comestibilă, ci este un superaliment, unul dintre smoothie-urile pe care Hazel Zakariya le prepară și, pictându-le, le încarcă energetic cu spirulină, matcha, turmeric și alte condimente organice, paleta ei de culori naturale.

Nu știm ce ne place mai mult: cât de frumos pictează cu condimente, maniera în care folosește florile și petalele sau că este un talent pur, autodidactă, cu un background în științe și afaceri. Vizitează-i, și tu, pagina Instagram și spune-ne ce temă de smoothie ți-a plăcut cel mai tare. Îți va fi foarte greu să alegi, crede-ne. Noi l-am ales pe Bambi pentru că este muza noastră de Toamnă :-)

Gânduri bune,

Alice Blue.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>