All you need is Love&Dogs

Spread the love

Dacă am mai auzit, până acum, de cupluri care aleg să doneze banii primiți la nuntă în contul unor ONG-uri, iată încă o surpriză binevenită: Meghan Butler, o mireasă din Carolina de Nord, SUA, împreună cu soțul ei, nu doar că au ales să doneze banii pe care i-ar fi cheltuit cu mărturiile pentru invitați unui adăpost pentru animale, ci au luat decizia și să înlocuiască tradiționalele buchete de flori, și al ei, și al domnișoarelor de onoare, cu niște adorabili cățeluși, gata de adoptat!

© Discover Love Studios - Brittany Boland - www.discoverlovestudios.com
© Discover Love Studios – Brittany Boland – www.discoverlovestudios.com

Articolul, publicat în revista People, ne-o descrie pe Meghan ca fiind o mare iubitoare de animale (cum altfel?) și descoperim, totodată, că s-ar putea să vorbim de un trend al cățelușilor-buchet, pentru că și ea s-a inspirat din fotografiile unei alte mirese când a ales alternativa unei nunți cu tema All you need is Love&Dogs.

Multe alte imagini adorabile găsești în link-ul articolului. Dacă te vor inspira și pe tine, aici găsești întreaga listă cu adăposturi de animale din România, furnizată de Fundația Vier Pfoten. 

Aproape toți cățelușii, mai puțin unul, fuseseră adoptați la ora publicării articolului din People :-)

Gânduri bune,

Alice Blue

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>